Onze workshops Nederlands voor een zacht prijsje

Vind je je gading niet bij de klassieke lessen Nederlands die je online kan terugvinden? Lijken deze lessen je inefficiënt, vervelend of te duur? De Nederlandse Academie heeft een lesformule op maat bedacht die je zeker zal aanspreken! We stellen deze aanpak graag aan jou voor.

Een nieuw concept van online workshops

De Nederlandse Academie heeft voor jou een gloednieuw concept ontwikkeld: workshops Nederlands die online toegankelijk zijn. Dit concept hebben we “WeSpeak Academy” genoemd. Dankzij deze formule met afstandslessen, kunnen we je een herziene aanpak aanbieden van de klassieke Nederlandse lessen die iedereen kent.
Het leren van de taal wordt hier op een totaal andere manier aangepakt. Elke week presenteren we je een uurrooster met een veelheid aan workshops. Jij kan dan beslissen om enkel deel te nemen aan de workshops die jou interesseren. Je kan het vergelijken met een les op maat die openstaat voor iedereen, 7 dagen op 7.

 

Hoe zijn we op dit idee gekomen?

Het concept van de WeSpeak Academy komt voort uit de ambitie van de Nederlandse Academie om workshops voor een democratische prijs te kunnen aanbieden aan iedereen die gemotiveerd is om Nederlands te leren of om vooruitgang te boeken in het Nederlands.
We willen ook meer flexibiliteit aanbieden. Dankzij WeSpeak Academy hoef je je lessen Nederlands niet meer ruim op voorhand te reserveren en moet je ook geen vastgelegd uurrooster respecteren. Je neemt aan de workshops deel wanneer je maar wil, zelfs ’s avonds of in het weekend.
Met deze lesformule kan iedereen volgens zijn eigen ritme evolueren. Het is in zekere zin een op maat gemaakt en gepersonaliseerd lesaanbod. Met WeSpeak Academy kan je elke week zoveel workshops volgen als je maar wil.

Wat houden de workshops in?

De workshops van WeSpeak Academy zijn activiteiten en interactieve lessen die online worden verzorgd en die altijd garant staan voor boeiende thema’s. Elke week stellen we je voor om debatten, rollenspellen, grammaticaworkshops, kooklessen of actualiteitsdiscussies, enz. te volgen en eraan deel te nemen.
Zoals de naam al aangeeft, is het eerste doel van WeSpeak Academy om je te laten spreken, communiceren en discuteren. Het tweede doel is om ervoor te zorgen dat je kan leren, ontdekken, anderen ontmoeten en dat je zoveel mogelijk kan oefenen om je Nederlands dag na dag te verbeteren.
Dankzij deze lesformule kunnen we je ludieke workshops aanbieden, begeleid door leerkrachten die bekwaam, gemotiveerd en enthousiast zijn om je vooruitgang te laten boeken. Onze leerkrachten willen je tweetalig maken door hun passie voor de taal en door hun ervaring.

Hoe kan je meedoen?

Deel uitmaken van de WeSpeak-gemeenschap is zeer eenvoudig. Het volstaat om naar de website te surfen en een van de drie beschikbare abonnementen te kiezen.

Zodra je je inschrijft voor een van deze abonnementen, heb je toegang tot het uurrooster voor de leden en tot de links van de verschillende online workshops. Je kan op eender welk moment inloggen en genieten van een veelheid aan activiteiten die per niveau, per thema en per tijdslot worden gegroepeerd.

Wat heb je nodig?

Ook dit is heel eenvoudig. Om deel te nemen aan de workshops, heb je enkel een apparaat nodig waarmee je kan inloggen (computer, smartphone of tablet) en een internetverbinding. Je kan dus overal deelnemen aan een workshop: van thuis uit, vanop je kantoor, tijdens een pauze of zelfs in de auto terwijl je aan het wachten bent om de kinderen op te halen van school of van hun sportactiviteit.

 

Ben je er klaar voor?

Heb je zin om op een uiteenlopende, originele en flexibele manier Nederlands te leren? Wacht niet langer en zet de stap! Onze leerkrachten verwachten je met hun ludieke, boeiende workshops op https://www.wespeak.academy/.
Heb je een vraag over onze workshops? Contacteer ons ons dan telefonisch op 02/218.47.07 op per mail via info@nedaca.be.

> Bezoek de WeSpeak Academy-website <