Nederlands leren in recordtijd

Of je nu omwille van privé- of professionele redenen Nederlands wil leren, en ongeacht je leeftijd en niveau, de Nederlandse Academie biedt je de mogelijkheid om sneller dan ooit vooruitgang te boeken. Ontdek de unieke Forcing-methodiek, het dynamische team van ervaren leerkrachten en de vele gevarieerde cursusformules aangeboden in onze prachtige lokalen aan de prestigieuze Louizalaan in Brussel, en nu ook op afstand beschikbaar. De Nederlandse Academie is momenteel de enige expert inzake het intensief leren van Nederlands in België.

Gepersonaliseerde pedagogische opvolging

Meer dan 90% tevreden klanten

Meer dan 35 jaar ervaring

Meer dan 50 000 studenten opgeleid

24u/24 toegang tot alle lessen vanop afstand

Nederlands beheersen is een waardevolle troef in België. Wie in ons land werkt, en meer in het bijzonder in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de rand, zal snel moeten toegeven dat het essentieel is vloeiend een tweede taal te spreken om een ​​optimale ontwikkeling en harmonieuze integratie in de professionele of soms zelfs privésfeer te verzekeren. Leerlingen en studenten die in Brussel wonen, zijn zich ook bewust van het cruciale belang dat het Nederlands zal vertegenwoordigen in hun educatieve, academische of professionele carrière.

Velen van hen hebben al kunnen vaststellen hoe moeilijk het is om deze taal met complexe Germaanse boventonen te leren, waarvan sommige aspecten, zoals grammatica of uitspraak, veel leerlingen vrij snel ontmoedigen. Efficiënt Nederlands leren vereist een performante methodiek, maximale ondersteuning en een degelijk programma. Met 35 jaar ervaring op dit gebied heeft de Nederlandse Academie al duizenden studenten geholpen om aan het einde van hun opleiding perfect tweetalig te worden. We bieden ook cursussen aan in andere talen dan het Nederlands, aarzel dus niet om onze aanbiedingen op aanvraag te raadplegen of contact op te nemen met ons team voor meer informatie.

 

Online niveautest

Je wil eindelijk de sprong wagen, maar je weet niet goed waar te beginnen? Dankzij onze online niveautest kan je je kennis van het Nederlands bepalen door snel een paar vragen te beantwoorden. Afhankelijk van je resultaten kunnen we je het lesprogramma Nederlands aanbieden dat het meest geschikt is voor je behoeften.

Test je niveau

“Nederlands leren was nog nooit zo gemakkelijk”

 

Aanbod lessen op maat

Na je niveaubeoordeling zal ons team in staat zijn je naar een cursusaanbod op maat te begeleiden, zodat je je doelstellingen zo snel mogelijk kan bereiken. Of het nu groeps- of individuele sessies zijn met een privéleraar, onze cursussen staan open voor iedereen, ongeacht je vaardigheden in het Nederlands.

Flexibiliteit

De kwaliteit van onze cursussen komt ook tot uiting in de flexibiliteit en begeleiding die onze deelnemers wordt geboden. Zo staat het je vrij om het cursusprogramma te bepalen in functie van je agenda en om de onderwerpen of thema’s van de cursus ook aan je behoeften aan te passen. Ons dynamische en ervaren onderwijsteam zal in staat zijn om de intensiteit en het onderwerp van de cursussen aan te passen aan je vooruitgang.

 

Online en vanop afstand beschikbaar

Naast de mogelijkheid om al onze onlineopleidingen op afstand te volgen via echte virtuele lessen, geeft de Nederlandse Academie je ook toegang tot een volledig digitale cursusruimte, namelijk Nedaca@Home. Je zal dus ook in staat zijn om je cursussen, je prestaties en vooruitgang constant op te volgen. Je kan deze informatie regelmatig online raadplegen in je gepersonaliseerde digitale ruimte, en verder oefenen buiten de lessen via ons 100% virtuele oefenplatform.

 

Ontdek onze meest meeslepende aanpak: spoedcursussen
 

 

We bieden een leerbenadering van het Nederlands die uniek is in België, gebaseerd op totale immersie, waarbij onze “Forcing”-methode intensief wordt toegepast. Gedurende 1 tot 2 volledige lesweken, van maandag tot en met vrijdag, krijg je de kans om in recordsnelheid Nederlands te leren dankzij begeleiding en een zeer intensief lessenprogramma.

Onze gemotiveerde leerkrachten vertrouwen op de betrokkenheid en interactiviteit van de studenten, met name door de mondelinge methode te ontwikkelen die tijdens de lessen wordt gebruikt, om het leren van talen zo snel en efficiënt mogelijk te maken.

Des progrès immédiats
Forcing neerlandais

Deze unieke verbale aanpak wordt eveneens aangeboden in ons volledige cursusaanbod.

Veel opleidingen aan onze school geven je ook 7/7 toegang tot onze conversatietafels. Ze stellen elke cursist in staat om zijn kennis verder te perfectioneren en te oefenen in een vriendschappelijke sfeer door middel van verschillende groepsactiviteiten. Elke sessie wordt begeleid door een speciaal opgeleide moderator van de Nederlandse Academie.

Om al onze studenten optimaal te kunnen begeleiden, zijn onze groepslessen en conversatietafels beperkt tot zeer kleine groepen.
 

 

Een cursusaanbod op maat in functie van je beschikbaarheid

Wil je Nederlands leren, maar laat je werksituatie niet toe om overdag op regelmatige basis cursussen te volgen? De Nederlandse Academie heeft aan jou gedacht met haar aanbod van groepslessen die ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Je kan natuurlijk ook kiezen voor onze privélessen om je volledig personaliseerbare programma samen te stellen en te verdelen volgens het cursusschema dat het beste bij je past.

Dankzij kan je een uniek opleidingsprogramma uitwerken in functie van je noden en specifieke behoeftes.

En om steeds meer flexibiliteit te garanderen, staat onze school je ook toe al deze lesformules vanop afstand via je webcam te volgen.

Volwassenen Intensieve weekcursus

Volwassenen

Intensieve weekcursus
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Zaterdagcursussen

Volwassenen

Zaterdagcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Avondcursussen

Volwassenen

Avondcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Privélessen

Volwassenen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie
Volwassenen

Volwassenen

Vanop afstand

Netherlands

Meer informatie

Onze lessen voor kinderen en jongeren

Al vele jaren bieden we ook stages en lessen aan die volledig gewijd zijn aan kinderen en jongeren. Gun je kind een onvergetelijke ervaring met een dynamisch leerprogramma vol leerrijke en ludieke activiteiten. 

De jongeren zullen de kans krijgen om een andere taal te leren of hun kennis ervan bij te spijkeren. Bovendien kunnen ze zich amuseren, nieuwe vrienden maken en een andere cultuur ontdekken. Deze formidabele ervaring zal hun zelfvertrouwen verbeteren en het is een mooie kans voor hun toekomst.

 

Kinderen Privélessen

Kinderen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie

Voor bedrijven

Ben je een bedrijfsklant en wil je taallessen organiseren voor je medewerkers en/of werknemers? We bieden talloze oplossingen aan voor op maat gemaakte lessen Nederlands (maar ook Frans en Engels), gericht op de professionele noden van jouw team. Bezoek onze webpagina voor bedrijven voor meer informatie. En als je nog steeds niet de juiste formule vindt die aansluit bij je verwachtingen, kan je ons steeds contacteren. Het zal voor ons een waar genoegen zijn om je te begeleiden in je keuzes.

 

Bedrijven Bedrijfscursussen

Bedrijven

Bedrijfscursussen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie