Veelgestelde vragen

FAQ

Minimum 3, maximum 6.

Ja, we centraliseerden al onze activiteiten in onze school in Brussel aan de Louizalaan 54.

Omdat we ons al meer dan 35 jaar enkel en alleen met het onderwijzen van Nederlands bezighouden. En met succes.

We werkten doorheen de jaren unieke taalbenaderingen uit en onze methode, de forcingmethode, dwingt cursisten om uit hun comfortzone te komen, door haar interactieve en dynamische karakter. Zo halen de cursisten het onderste uit de kan.

Ja, onze leraars zijn allemaal Nederlandstalig van thuis uit én beschikken over een relevant universitair diploma.

Voor het begin van een cursus vragen we onze cursisten om een test te vervolledigen die zowel op schriftelijke als mondelinge beheersing focust. De cursisten worden in groepen verdeeld aan de hand van het behaalde niveau. We werken met het Europees Referentiekader (van A0 tot en met C2).

We werken al vele jaren samen met gerenommeerde bedrijven zoals Renault, Shell, Daous, Pernod Ricard, Federale Politie, Elle Magazine, Total, Bellerose, Danone, BNP Paribas Fortis, Club Med, etc. Ook kunnen we verschillende Federale ministers en politici tot onze klanten rekenen.

Het grootste deel van de groepslessen zijn bestemd voor volwassenen. Niettegenstaande zijn er privélessen voor kinderen en adolescenten alsook groepslessen tijdens de vakanties.

Onze afstands- of webcamlessen zijn individuele lessen (een cursist- een leraar) die bij jou thuis of in je bureau gegeven worden via de webcam terwijl onze leerkrachten lesgeven vanuit de academie of van thuis uit. Het voordeel van deze lessen is dat ze op elk moment en op eender welke plaats gegeven kunnen worden.