Volwassenen

Zaterdagcursussen

Je wil zo snel mogelijk vooruitgang boeken in het Nederlands maar je kan tijdens de week geen tijd vrijmaken? Omwille van je drukke leven is het niet altijd gemakkelijk om een ​​compromis te vinden tussen het leren van een nieuwe taal en je andere verplichtingen. En wat je profiel ook is, het leren van een nieuwe taal of het perfectioneren van je kennis vereist een gezonde dosis discipline en motivatie.

Onze leerkrachten, dynamische en competente universitaire taalkundigen met Nederlands als moedertaal, zijn er om je te begeleiden bij het leren.

Netherlands

Beschikbare taal/talen

Een certificaat behalen

Een certificaat behalen

Frequentie

Frequentie :
1x / week

Dagen

Op zaterdag
9u30 - 12u30

Duur van de module

5 tot 10 weken

Groep

Groep:
6 studenten

Vanop afstand of ter plaatse

Vanop afstand of ter plaatse

Aangepast aan alle niveaus

Aangepast aan alle niveaus

Voorbereiding op de Selor-test

Voorbereiding op de Selor-test

Voor wie is deze opleiding bestemd ?

Onze lessen staan open voor alle niveaus en komen tegemoet aan de behoeftes van volledige beginners en personen die al meer ervaring hebben in het Nederlands. Na een snelle mondelinge en schriftelijke niveautest voor het begin van je cursus, word je bij een groep ingedeeld die het beste past bij jouw niveau.

Een unieke methodologie

De Nederlandse Academie, onze taalschool, heeft aan jou gedacht en biedt weekendcursussen aan waarvan de leermethodologie speciaal werd aangepast. Volg intensieve lessen Nederlands die elke zaterdag in onze lokalen in Brussel worden gegeven.

Het hele jaar door toegankelijk

Onze school biedt studenten ook de mogelijkheid om de meeste lessen die bij ons gegeven worden vanop afstand bij te wonen.

Via onze digitale ruimte “Nedaca@Home” verander je je woonkamer of kantoor in een virtueel klaslokaal maar je kan er ook talloze andere digitale leermiddelen terugvinden.

Hoe ziet een zaterdagcursus eruit?

De zaterdaglessen worden elke week van 9u30 tot 12u30 gegeven

Lesfase 1 : onze unieke methodologie Forcing 2.0

Tijdens deze eerste fase van de cursus, die in totaal anderhalf uur duurt, wordt de aandacht van de lesgevers besteed aan de verbetering van de Nederlandse begrips- en uitdrukkingsvaardigheid van onze deelnemers. Dit door verschillende mondelinge oefeningen gericht op zowel je spreekvaardigheid als je vermogen om verschillende teksten te begrijpen.

Lesfase 2 : een praktische en mondelinge aanpak

Deze fase van onze intensieve cursus concentreert zich op de praktijk en de mondelinge benadering van het Nederlands. Naast het snel verbeteren van je luistervaardigheid, krijg je de mogelijkheid om een ​​groot volume aan woordenschat of uitdrukkingen te assimileren en je grammatica aanzienlijk te verbeteren. Na enkele lessen kan je veel gemakkelijker een gesprek voeren in het Nederlands.

Een certificaat, een echte toegevoegde waarde

Zodra je intensieve cursus Nederlands is afgelopen, ontvang je een certificaat van onze taalschool. Dit document bevestigt je verworvenheden en zal een stevige toegevoegde waarde hebben bij het zoeken naar een baan of stage in België.

Om verder te gaan...

Om de nieuwe competenties die je hebt verworven in het Nederlands te consolideren, raden we studenten die een cursus hebben afgerond aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven voor onze conversatietafels in het Nederlands. Zo krijg je geregeld de kans om met andere studenten in het Nederlands te communiceren, deel te nemen aan diverse discussies, verhitte debatten en games speciaal gemodereerd door een leerkracht van de Nederlandse Academie.

Ontdek onze workshops

Onze tarieven *

Formule vanop afstand Formule ter plaatse
Halve module Volledige module Halve module Volledige module
Aantal weken 5 weken 10 weken 5 weken 10 weken
Doelstellingen Vooruitgang met een half niveau Vooruitgang met een volledig niveau Vooruitgang met een half niveau Vooruitgang met een volledig niveau
Prijs 525,00 € Incl. btw 1050,00 € Incl. btw 625,00 € Incl. btw 1250,00 € Incl. btw

Onze aanbeveling

We raden beginners die een nieuwe taal willen leren en personen met een beperkte ervaring in de doeltaal aan te starten met een volledige module van 10 weken.
 

Onze financiële hulpmiddelen en subsidies

De onberispelijke kwaliteit van onze lessen wordt bevestigd door het Qfor-kwaliteitslabel dat ons werd toegekend

Het auditrapport is trouwens beschikbaar op aanvraag. Voor bedrijven of particulieren worden financiële hulpmiddelen en subsidies voorzien door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het Waalse Gewest en de VDAB.  De Nederlandse Academie wordt als opleidingscentrum erkend door deze instellingen. Aarzel niet om ons advies te vragen voor de financiering van je opleidingen.

Meer informatie

Préparation examen du Selor

We bereiden je voor op de Nederlandse taaltesten van Selor

Onze lessen zijn een ideale voorbereiding op de Selor-testen. Aan de Nederlandse Academie kan je oefeningen maken die specifiek gericht zijn op de tweetaligheidstesten. Met onze intensieve lessen zal je je Nederlands zeer snel kunnen verbeteren. Op die manier heb je alle troeven in handen om klaar te zijn voor de beslissende dag zodat je kan slagen voor je Selor-test Nederlands.

Meer informatie

Onze cursusdata

Vanaf 13/07 Vanaf 525,00€ Netherlands Inschrijving
Vanaf 07/09 Vanaf 525,00€ Netherlands Inschrijving
Vanaf 12/10 Vanaf 525,00€ Netherlands Inschrijving
Vanaf 23/11 Vanaf 525,00€ Netherlands Inschrijving

Al onze lessen

Volwassenen Intensieve weekcursus

Volwassenen

Intensieve weekcursus
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Zaterdagcursussen

Volwassenen

Zaterdagcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Avondcursussen

Volwassenen

Avondcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Privélessen

Volwassenen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie
Kinderen Privélessen

Kinderen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie
Bedrijven Bedrijfscursussen

Bedrijven

Bedrijfscursussen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie
Volwassenen

Volwassenen

Vanop afstand

Netherlands

Meer informatie