Kinderen

Privélessen

Heeft je kind bijzondere problemen met het leren van Nederlands als onderdeel van zijn schoolloopbaan? Heeft het extra hulp nodig om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden op een volgend examen (overgangsexamen, hoger onderwijs, toelatingsexamen, enz.) of moet er gewerkt worden rond een specifiek onderwerp? Of wil je kind gewoon zijn spreekvaardigheid verbeteren? Dan zijn onze privélessen perfect aangepast aan zijn behoeften.

Deze privélessen vinden plaats in de lokalen van onze school, gelegen aan de Louizalaan in Brussel, en zijn ook online toegankelijk.

NetherlandsFrançaisEnglishGermanSpanish

Beschikbare taal/talen

Een certificaat behalen

Een certificaat behalen

Duur van een les : </br> zelf te bepalen

Duur van een les :
zelf te bepalen

Vanop afstand of ter plaatse

Vanop afstand of ter plaatse

Aangepast aan alle niveaus

Aangepast aan alle niveaus

Op maat

Op maat gemaakt omdat het grote voordeel van een privéles is dat deze volledig aan je wensen en je vooruitgang aangepast kan worden. De leerkracht krijgt de gelegenheid om met meer aandacht je sterke en zwakke punten in de doeltaal te analyseren. Daardoor kan de lesgever het materiaal en de aanpak van je cursussessies aanpassen om specifieke doelstellingen te bereiken. Zo kunnen er extra inspanningen worden gedaan om bepaalde hiaten in je talenkennis op te vullen.
 

Een moderne pedagogie

Ons doel is natuurlijk om het Nederlands van de jongeren die deelnemen aan onze opleidingen snel te verbeteren, maar ook om hun zin voor het leren van talen te ontwikkelen. Daarom zijn onze leerkrachten, met Nederlands als moedertaal, speciaal opgeleid om les te geven volgens een moderne pedagogie die echt is aangepast aan de jongsten. Naast het aanbieden van diverse activiteiten willen we de benadering van de taalcursussen zo boeiend mogelijk maken door te focussen op een leermethode die de nadruk legt op interactiviteit en het praktische gebruik van het Nederlands. 

Online beschikbaar

We hebben onze kwaliteit kunnen omzetten in onze onlinecursussen dankzij Nedaca@Home, een videoconferentiesysteem dat perfect geschikt is voor onderwijs op afstand.

Via onze digitale ruimte Nedaca@Home en je webcam, verander je je woonkamer of de kamer van je kind in een virtueel klaslokaal maar je kan er ook talloze andere digitale leermiddelen terugvinden.

Twee formules aangepast aan de noden van je kind

De Nederlandse Academie biedt twee verschillende lestypes aan. De kinderen kunnen zich inschrijven voor onze intensieve privécursus van één week of voor wekelijkse privélessen tijdens het hele schooljaar. Deze lessen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Een week intensieve privélessen

Met deze cursusformule Nederlands zal je kind of jongere ondergedompeld worden in een omgeving die bevorderlijk is voor het oefenen van deze taal. Hij of zij zal tijdens een schoolvakantie naar keuze privélessen kunnen volgen met een leerkracht wiens moedertaal Nederlands is.

De lessen duren anderhalf uur en worden gepersonaliseerd in functie van de verwachtingen en specifieke behoeften van elke student. Ze worden permanent aangepast aan het ritme, de motivatie en het niveau van de student.

Engels, Frans en andere talen zijn eveneens beschikbaar op aanvraag en dit voor alle leeftijden.

Wekelijkse privélessen gedurende het volledige schooljaar

Heeft je kind een meer regelmatige ondersteuning nodig bij het leren van Nederlands? Je kan ook kiezen voor onze formule van privélessen in verlengde cyclus.

Deze op maat gemaakte cursusformule kan worden opgesplitst in cycli van maximaal 30 eenheden van 45 minuten die de student het hele jaar door kan inplannen, afhankelijk van de beschikbaarheid en behoeften. Onze cursisten hebben ook de mogelijkheid om 2 opleidingsonderdelen direct na elkaar in te plannen om meer diepgaande lessen aan te bieden met een totale duur van anderhalf uur. 

Naast een programma dat altijd is aangepast aan de behoeften van de student, willen we de cursist ook maximale flexibiliteit bieden. Het is dus altijd mogelijk om een les kosteloos te annuleren en te verplaatsen door de school hiervan 24 uur van tevoren op de hoogte te stellen.

Onze tarieven *

Een week intensieve privélessen
Formule vanop afstand Formule ter plaatse
Formule Standaard Formule Flex Formule Standaard Formule Flex
1 week 556,60€ Incl. btw 629,20€ Incl. btw 701,80€ Incl. btw 762,30€ Incl. btw
Wekelijkse privélessen tijdens het hele schooljaar
Formule vanop afstand Formule ter plaatse
Formule Standaard Formule Flex Formule Standaard Formule Flex
Pakket van 10 lessen 556,60€ Incl. btw 629,20€ Incl. btw 665,50€ Incl. btw 726,00€ Incl. btw
Pakket van 20 lessen 968,00€ Incl. btw 1089,00€ Incl. btw 1210,00€ Incl. btw 1331,00€ Incl. btw
Pakket van 30 lessen 1379,40€ Incl. btw 1560,90€ Incl. btw 1633,50€ Incl. btw 1815,00€ Incl. btw

Onze aanbeveling

We raden beginners die een nieuwe taal willen leren en personen met een beperkte ervaring in de doeltaal aan te starten met een pakket van 30 lessen.

Duo optie

Het is mogelijk om les per twee te volgen voor 5 € extra per les.

Bijvoorbeeld: Voor een pakket van 20 lessen, kost het 100€ meer om per 2 te komen.

Al onze lessen

Volwassenen Intensieve weekcursus

Volwassenen

Intensieve weekcursus
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Zaterdagcursussen

Volwassenen

Zaterdagcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Avondcursussen

Volwassenen

Avondcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Privélessen

Volwassenen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie
Kinderen Privélessen

Kinderen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie
Bedrijven Bedrijfscursussen

Bedrijven

Bedrijfscursussen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie
Volwassenen

Volwassenen

Vanop afstand

Netherlands

Meer informatie