Volwassenen

Privélessen

Al meer dan 35 jaar helpt onze school, gevestigd in Brussel, haar cursisten om de uitdaging van het leren van vreemde talen aan te gaan. Onze leerkrachten zijn met de grootste zorg geselecteerde moedertaalsprekers. Ze zijn zeer ervaren en bovendien opgeleid in onze ultra-efficiënte methodiek om je in een recordtijd vooruit te helpen bij het leren van een nieuwe taal.

Om je zo snel mogelijk vooruitgang te laten boeken, richten we ons hoofdzakelijk op de mondelinge benadering van de onderwezen taal. Door jezelf te dwingen te communiceren in een taal die je helemaal niet of niet goed begrijpt, en daardoor je comfortzone te verlaten, leer je sneller de basis die nodig is naarmate de lessen vorderen. Zodra deze is verworven, krijg je de gelegenheid om verder te gaan met de andere, veelzijdige aspecten die essentieel zijn voor een perfecte beheersing van de taal. Tijdens de privéles zal de leerkracht de les toespitsen op jouw professionele behoeftes (commercieel, juridisch, medisch, financieel,...) of op je persoonlijke wensen.

NetherlandsFrançaisEnglishGermanSpanish

Beschikbare taal/talen

Een certificaat behalen

Een certificaat behalen

Duur van een les : </br> zelf te bepalen

Duur van een les :
zelf te bepalen

Vanop afstand of ter plaatse

Vanop afstand of ter plaatse

Aangepast aan alle niveaus

Aangepast aan alle niveaus

Voorbereiding op de Selor-test

Voorbereiding op de Selor-test

Intensief

We volgen een methodiek inzake taalonderwijs die uniek is in België, de Forcing 2.0-methode. Dit is het resultaat van jarenlange reflectie en dialoog tussen onze pedagogische cel en onze leerkrachten op basis van hun ervaring op het terrein. De basis is de immersie van de student in een positieve omgeving die het leren van de doeltaal maximaal stimuleert en de snelle implementatie van de mondelinge aanpak. Je wordt bijvoorbeeld uitgenodigd om enkel Nederlands te spreken met je privéleerkracht, zelfs tijdens een eenvoudig gesprek of tijdens een pauze. 

Flexibel

Je hebt de keuze tussen privélessen bij ons in onze lokalen of op afstand via ons onlineplatform Nedaca@Home. De privélessen van onze school zijn toegankelijk voor alle soorten profielen en leeftijden, ongeacht hun niveau. We willen onze studenten maximale flexibiliteit bieden. Met ons aanbod privélessen kan je je agenda en je lesroosters overeenstemmen op basis van je wensen en behoeften. Je hebt de mogelijkheid om je cursussessies 7 dagen op 7 in te plannen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Op maat

Op maat gemaakt omdat het grote voordeel van een privéles is dat deze volledig aan je wensen en je vooruitgang aangepast kan worden. De leerkracht krijgt de gelegenheid om met meer aandacht je sterke en zwakke punten in de doeltaal te analyseren. Daardoor kan de lesgever het materiaal en de aanpak van je cursussessies aanpassen om specifieke doelstellingen te bereiken. Zo kunnen er extra inspanningen worden gedaan om bepaalde hiaten in je talenkennis op te vullen.

Tarieven *

Vanop afstand Ter plaatse
Formule Standaard Formule Flex Formule Standaard Formule Flex
Pakket van 10 lessen* 556,60€ Incl. btw 629,20€ Incl. btw 701,80€ Incl. btw 762,30€ Incl. btw
Pakket van 20 lessen* 992,20€ Incl. btw 1137,40€ Incl. btw 1282,60€ Incl. btw 1403,60€ Incl. btw
Pakket van 30 lessen* 1415,70€ Incl. btw 1633,50€ Incl. btw 1742,40€ Incl. btw 1923,90€ Incl. btw

Kan je een les niet bijwonen vanwege een onvoorziene omstandigheid? Naast het aanpassen van je privélessen Nederlands aan je behoeften en in elk stadium van je opleiding, kan je natuurlijk ook de datum wijzigen. En dit zonder bijkomende kosten. In geval van annulering of uitstel vragen we je enkel om de school 24 uur voor aanvang van de les op de hoogte te stellen.

*Dit zijn lessen van 45’ die je kan combineren. Bijvoorbeeld: 2 opeenvolgende lessen van 45’ (1u30 zonder pauze) of 3 opeenvolgende lessen van 45’ (2u15), of meer…

Onze aanbeveling

We raden beginners die een nieuwe taal willen leren en personen met een beperkte ervaring in de doeltaal aan te starten met een pakket van 30 lessen.

Duo optie

Het is mogelijk om les per twee te volgen voor 5 € extra per les.

Bijvoorbeeld: Voor een pakket van 20 lessen, kost het 100€ meer om per 2 te komen.

Onze financiële hulpmiddelen en subsidies

De onberispelijke kwaliteit van onze lessen wordt bevestigd door het Qfor-kwaliteitslabel dat ons werd toegekend

Het auditrapport is trouwens beschikbaar op aanvraag. Voor bedrijven of particulieren worden financiële hulpmiddelen en subsidies voorzien door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het Waalse Gewest en de VDAB.  De Nederlandse Academie wordt als opleidingscentrum erkend door deze instellingen. Aarzel niet om ons advies te vragen voor de financiering van je opleidingen.

Meer informatie

Préparation examen du Selor

We bereiden je voor op de Nederlandse taaltesten van Selor

Onze lessen zijn een ideale voorbereiding op de Selor-testen. Aan de Nederlandse Academie kan je oefeningen maken die specifiek gericht zijn op de tweetaligheidstesten. Met onze intensieve lessen zal je je Nederlands zeer snel kunnen verbeteren. Op die manier heb je alle troeven in handen om klaar te zijn voor de beslissende dag zodat je kan slagen voor je Selor-test Nederlands.

Meer informatie

Al onze lessen

Volwassenen Intensieve weekcursus

Volwassenen

Intensieve weekcursus
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Zaterdagcursussen

Volwassenen

Zaterdagcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Avondcursussen

Volwassenen

Avondcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Privélessen

Volwassenen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie
Kinderen Privélessen

Kinderen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglishSpanishGerman

Meer informatie
Bedrijven Bedrijfscursussen

Bedrijven

Bedrijfscursussen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie
Volwassenen

Volwassenen

Vanop afstand

Netherlands

Meer informatie