Nedaca @ Home

Taalcursussen op afstand

Nedaca @ Home

Wil je Nederlands of een andere taal leren, maar wil of kan je je niet verplaatsen om lessen te volgen? Heb je al een of meer websites of platforms voor online taalcursussen getest, maar had dit helaas niet het verhoopte resultaat? Met het nieuwe platform voor taallessen op afstand van de Nederlandse Academie, Nedaca@home, kan je met een paar klikken een enorme stap vooruit zetten in de toekomst van het leren van talen. We zijn erin geslaagd de volledige effectiviteit van onze cursussen om te zetten in formules die speciaal zijn ontworpen volgens de voortdurend veranderende behoeften van onze studenten en van de moderne samenleving.
 

Platform Nedaca@Home

Ga naar het platform via onderstaande link

Inloggen
Cours de langue à distance

Op deze manier leer je de taal niet in je eentje voor je smartphone of computer, maar met een enthousiaste leerkracht door een leuke en motiverende cursus te volgen.

Of je nu comfortabel thuis zit, aan je stoel gekluisterd tussen twee werkvergaderingen of zelfs in het buitenland, onze onlineformules geven je de mogelijkheid om vooruitgang te blijven boeken met het leren van de taal van je keuze.
 

Onze nieuwe, intuïtieve digitale ruimte die een 100% interactieve en resoluut moderne benadering van taalcursussen op afstand biedt draait rond drie hoofdassen:

De organisatie van eenvoudige en gezellige virtuele lessen in dezelfde geest als die in de klas

De constante geïndividualiseerde opvolging van de vooruitgang en de lessenhistoriek van de cursisten op afstand

Permanente toegang tot speciale educatieve hulpmiddelen en oefeningen
 

Taallessen per videoconferentie

We garanderen dezelfde efficiëntie als bij onze traditionele lessen die in onze lokalen in Brussel worden gegeven. Onze leerkrachten zijn bovendien speciaal opgeleid in het geven van taallessen vanop afstand. Ze hebben onze Forcing-methodologie aangepast zodat je snel Nederlands kan leren in een echte virtuele klas door middel van videoconferentie. Onze leerkrachten zetten zich volop in om een motiverend en gezellig werkklimaat te creëren.

De cursisten kunnen onmiddellijk dialogeren met hun leerkracht of met de andere deelnemers gedurende de hele sessie net zoals tijdens een les in onze lokalen. Alle tools die nodig zijn om een taal goed te leren en om interactiviteit te garanderen in een klaslokaal werden omgezet in een onlineversie. Je kan bijvoorbeeld het traditionele schoolbord terugvinden in digitale versie met gedeelde filmpjes en luisterfragmenten. Bovendien kunnen alle deelnemers dankzij ons nieuwe platform meteen vragen stellen via een chatfunctie die de hele les lang toegankelijk is. Indien de deelnemers akkoord gaan, kunnen de lessen via dit systeem opgenomen worden zodat je ze later opnieuw kan beluisteren.

Dit systeem van lessen vanop afstand, dat uitwisselingen tijdens de les vergemakkelijkt, is speciaal ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, ook voor mensen die minder voeling hebben met technologie. Je ontvangt een uitnodiging voor de les via e-mail en het volstaat om erop te klikken en de instructies te volgen.

Een individuele oplvolgingstool

Of het nu vanop afstand is of ter plaatse, onze taalschool biedt alle studenten op maat gemaakte lessen aan, steeds aangepast in functie van hun noden of verwachtingen. Tijdens je lessen met onze gediplomeerde en ervaren leerkrachten is er een strikte omkadering.

Vanaf het begin van je lessenreeks krijg je toegang tot een onlineapplicatie die je met je leerkracht deelt. Een persoonlijke opvolging wordt door de leerkracht verzekerd. Dagelijks zal je vooruitgang bijgehouden worden via een onlineoverzicht waarin je je parcours en je persoonlijke evolutie kan raadplegen. Zo kunnen bepaalde lessen aangepast worden aan je vooruitgang en je werkpunten. Je kan natuurlijk ook je suggesties, ervaringen en opmerkingen over de leskwaliteit met onze leerkrachten delen.

Deze tool is bovenal nuttig voor het volgen van bedrijfslessen. Opleidingsverantwoordelijken krijgen geregeld een recapitulatie met de vooruitgang, de betrokkenheid en de resultaten van de deelnemers. Het is dus een uitstekend middel voor bedrijven die lessen aanbieden aan hun medewerkers of collega’s. Zo kunnen ze zeker zijn van de vooruitgang en motivatie van hun werknemers.

Oefen online waar en wanneer je wil

Met je agenda en de onvoorziene omstandigheden die we allemaal meemaken in ons dagelijkse leven is het niet altijd gemakkelijk om het geschikte moment te vinden om talen te oefenen buiten de lescontext. Toch is dit absoluut noodzakelijk om een snelle en voortdurende evolutie tijdens je opleiding te garanderen.

Met ons onlineplatform kan je geregeld oefenen om jezelf het leven gemakkelijk te maken. Gedaan met losse oefenblaadjes en vergeten huiswerk. Met je toegangscodes kan je inloggen op ons onlineplatform wanneer je wil. Je vindt er verschillende en gevarieerde oefeningen per thema en per niveau terug. Je leerkracht zal je zeggen welke oefeningen je moet maken om je voor te bereiden op de volgende les. Naast de herhaling van bepaalde taalregels (grammatica, vervoeging,…) en de verrijking van je woordenschat, kan je ook je luistervaardigheid oefenen en je taalgevoel in de doeltaal triggeren.

Boek vooruitgang in recordtijd

De taallessen van de Nederlandse Academie zijn nu beschikbaar vanop afstand zonder aan kwaliteit in te boeten. Je kan ervoor kiezen om sommige lessen in onze lokalen te volgen of eraan deel te nemen vanop afstand in een heus digitaal klaslokaal via ons nieuwe platform Nedaca@Home. Je hoeft tijdens het spitsuur Brussel niet meer te doorkruisen om avondlessen te volgen. Je kan bijvoorbeeld ook privéles volgen tijdens je pauze op het werk. Door tijd te besparen kunnen cursisten en leerkrachten kalm en ontspannen aan de les beginnen, op een efficiënte en gezellige manier. Je hebt enkel een internetverbinding, een smartphone of computer en een webcam nodig.

Via de webcam kan je vanaf nu onze verschillende lesformules volgen (privélessen in verschillende talen of groepscursussen). Aarzel niet om ons totale online lesaanbod en de mogelijke begindata te raadplegen.

Met deze nieuwe lesformules vormen je persoonlijke of professionele verplichten niet langer een struikelblok tijdens  je leerproces. Ben je klaar om met ons mee te doen en om je vaardigheden in een nieuwe taal te ontwikkelen?

Je kan onze talrijke online lesformules op de site raadplegen of je kan bij ons team terecht met al je vragen. We antwoorden graag op je vragen en we helpen je om de opleiding te vinden die het beste aansluit bij je doelstellingen.