Nedaca @ Home

Taalcursussen op afstand

Nedaca @ Home

Wil je Nederlands of een andere taal leren, maar wil of kan je je niet verplaatsen om lessen te volgen? Heb je al een of meer websites of platforms voor online taalcursussen getest, maar had dit helaas niet het verhoopte resultaat? Met het nieuwe platform voor taallessen op afstand van de Nederlandse Academie, Nedaca@home, kan je met een paar klikken een enorme stap vooruit zetten in de toekomst van het leren van talen. We zijn erin geslaagd de volledige effectiviteit van onze cursussen om te zetten in formules die speciaal zijn ontworpen volgens de voortdurend veranderende behoeften van onze studenten en van de moderne samenleving.
 

Nedaca@Home

Inloggen
Cours de langue à distance

Op deze manier leer je de taal niet in je eentje voor je smartphone of computer, maar met een enthousiaste leerkracht door een leuke en motiverende cursus te volgen.

Of je nu comfortabel thuis zit, aan je stoel gekluisterd tussen twee werkvergaderingen of zelfs in het buitenland, onze onlineformules geven je de mogelijkheid om vooruitgang te blijven boeken met het leren van de taal van je keuze.
 

Onze nieuwe, intuïtieve digitale ruimte die een 100% interactieve en resoluut moderne benadering van taalcursussen op afstand biedt draait rond drie hoofdassen:

De organisatie van eenvoudige en gezellige virtuele lessen in dezelfde geest als die in de klas

De constante geïndividualiseerde opvolging van de vooruitgang en de lessenhistoriek van de cursisten op afstand

Permanente toegang tot speciale educatieve hulpmiddelen en oefeningen