Volwassenen

Workshops

Onze workshops in het Nederlands zijn origineel en vernieuwend. Het is DE nieuwe lesformule die de Nederlandse Academie bedacht heeft voor lessen Nederlands vanop afstand: korte, kwaliteitsvolle en leuke lessessies gericht op praktisch Nederlands voor volwassenen, waarbij uiteenlopende thema’s worden aangekaart en dit op elk moment van de dag en van de week, zelfs in het weekend. Het is niet langer noodzakelijk om je les Nederlands op voorhand in te plannen. Met deze workshops kan je op eender welk moment je lessen volgen, wanneer je er de tijd voor hebt, waar je maar wil en steeds begeleid door een gediplomeerde leerkracht.
 
 

Netherlands

Beschikbare taal/talen

Een certificaat behalen

Een certificaat behalen

Duur van een les : </br> zelf te bepalen

Duur van een les :
zelf te bepalen

Vanop afstand

Vanop afstand

Aangepast aan alle niveaus

Aangepast aan alle niveaus

De voordelen van onze workshops

Een enthousiaste leerkracht met Nederlands als moedertaal
Een uurrooster met een weekoverzicht van de workshops
Tal van thema's, uiteenlopende en verrijkende activiteiten (rollenspellen, debatten,...).
Geen materiaal vereist. Enkel een internetverbinding en je pc.
Toegankelijk wanneer je maar wil.
Dankzij onze flexibele formules met pakketten kan je zoveel gevarieerde workshops bijwonen als je maar wil.
Open voor alle niveaus (beginner - gevorderde)
Een mondelinge aanpak staat voorop: ideaal om vooruitgang te boeken.

 

Hoe verlopen onze online workshops?

 

Ons nieuwe concept om Nederlands te leren is toegankelijk voor alle niveaus en voor elke gemotiveerde cursist. Dit concept biedt je allerlei onlineworkshops Nederlands aan volgens een afwisselend uurrooster. Dankzij de Nederlandse Academie heb je toegang tot een wekelijks uurrooster met een overzicht van de thema's van de workshops waarvoor je je kan inschrijven. 

Grammaticaworkshops, debatten, rollenspellen, kooklessen, actualiteit, geleide bezoeken… Voor ieder wat wils! De thema’s en activiteiten worden geregeld gewijzigd op basis van de feedback van de studenten en de creativiteit van de leerkrachten.

Onze enthousiaste leerkrachten verwachten jou om samen te communiceren, te delen en vooral om je vooruitgang te laten boeken, wat ook jouw niveau in het Nederlands is (van beginners tot gevorderden).

L’interaction avec nos professeurs natifs passionnés est un excellent moyen de mieux comprendre certains aspects culturels du nord de notre pays ainsi que la Flandre et son histoire. Un de leurs objectifs principaux est d’assurer une interactivité entre tous les participants et de rendre chaque atelier aussi original qu’enrichissant.

Uurrooster

Je vindt een uurrooster met thema’s die aangekaart kunnen worden tijdens de volgende workshops. Op de site is er ook een uurrooster dat enkel voor leden van WeSpeak Academy toegankelijk is. Zo kan elke deelnemer op ieder moment een van de workshops bijwonen en zo de interessantste onderwerpen kiezen.

Online

We bieden je de mogelijkheid om een mondelinge aanpak voorop te stellen en om de Vlaamse taal en cultuur 7 dagen op 7 te ontdekken! Je zal je lessen Nederlands ’s avonds en zelfs in het weekend online kunnen volgen!

Welke profielen nemen deel aan onze workshops?

Deelnemen aan de workshops van WeSpeak Academy is een perfecte oplossing om vooruitgang te blijven boeken in het Nederlands en om je kennis te onderhouden voor een laag budget. Onze deelnemers hebben uiteenlopende profielen:

  • Hogeschool- of universiteitsstudenten die al ervaring hebben met het Nederlands in hun academische loopbaan of in hun schooltijd.
  • Cursisten die onlangs een lessenreeks in het Nederlands hebben afgerond en die hun kennis willen onderhouden op een andere manier dan klassieke lessen.
  • Werknemers die regelmatig Nederlands moeten gebruiken op hun werkplek.

Maar je hebt natuurlijk geen voorafgaande opleiding nodig om deel te kunnen nemen aan de verschillende workshops. Sommige workshops zijn trouwens toegespitst op beginners.
 

Uurroosters en tarieven van onze workshops

Om deel te nemen aan de verschillende workshops Nederlands, moet je je voor de verschillende sessies inschrijven. Je kan één sessie per keer aankopen of je kan kiezen voor een pakket van meerdere sessies (met degressieve tarieven). Als je een pakket neemt, zal elke bijgewoonde sessie ervan worden afgetrokken.

We bieden degressieve tariefformules aan die zeer voordelig zijn in de vorm van pakketen. Zodra je je hebt ingeschreven, kan je meteen beginnen aan je workshops op momenten die voor jou het beste uitkomen zodat je aan zoveel mogelijk activiteiten kan deelnemen.

De pakketten voor onze workshops Nederlands vanop afstand:

Per sessie 20,00€
Pakket van 5 sessies 90,00€
Pakket van 10 sessies 150,00€
Pakket van 20 sessies 240,00€
Ontdek onze workshops Nederlands vanop afstand

Uurrooster

Je zal toegang hebben tot een uurrooster waar je de links voor de verschillende online workshops kan terugvinden en ook de thema's ervan.

Je bent niet afhankelijk van een vast uurrooster want onze workshops vinden van maandag tot en met zondag en zelfs 's avonds plaats. Je kan je op eender welk moment inschrijven voor een van de online workshops die we aanbieden, zodra je er de gelegenheid toe hebt.

Meer dan 20 sessies?

Aarzel niet om ons team te contacteren als je een pakket wil voor een nog langere periode of als je meer informatie over onze formules en tarieven nodig hebt. Je kan je ook meteen inschrijven door het pakket te kiezen dat je interesseert op ons inschrijvingsformulier via de onderstaande knop.

Onze financiële hulpmiddelen en subsidies

De onberispelijke kwaliteit van onze lessen wordt bevestigd door het Qfor-kwaliteitslabel dat ons werd toegekend

Het auditrapport is trouwens beschikbaar op aanvraag. Voor bedrijven of particulieren worden financiële hulpmiddelen en subsidies voorzien door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het Waalse Gewest en de VDAB.  De Nederlandse Academie wordt als opleidingscentrum erkend door deze instellingen. Aarzel niet om ons advies te vragen voor de financiering van je opleidingen.

 

Meer informatie

Préparation examen du Selor

We bereiden je voor op de Nederlandse taaltesten van Selor

Onze lessen zijn een ideale voorbereiding op de Selor-testen. Aan de Nederlandse Academie kan je oefeningen maken die specifiek gericht zijn op de tweetaligheidstesten. Met onze intensieve lessen zal je je Nederlands zeer snel kunnen verbeteren. Op die manier heb je alle troeven in handen om klaar te zijn voor de beslissende dag zodat je kan slagen voor je Selor-test Nederlands.

 

Meer informatie

Al onze lessen

 

Volwassenen Intensieve weekcursus

Volwassenen

Intensieve weekcursus
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Zaterdagcursussen

Volwassenen

Zaterdagcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Avondcursussen

Volwassenen

Avondcursussen
Ter plaatseVanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Volwassenen Privélessen

Volwassenen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie
Volwassenen Taalreizen

Volwassenen

Taalreizen
Ter plaatse

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie
Volwassenen Workshops

Volwassenen

Workshops
Vanop afstand

Netherlands

Meer informatie
Kinderen Privélessen

Kinderen

Privélessen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie
Kinderen Vakantiestages

Kinderen

Vakantiestages
Ter plaatse

Netherlands

Meer informatie
Bedrijven Bedrijfscursussen

Bedrijven

Bedrijfscursussen
Ter plaatseVanop afstand

NetherlandsFrançaisEnglish

Meer informatie