Over onze taalschool in Brussel

Een op maat gemaakt lessenaanbod in functie van jouw beschikbaarheden

Spreken is de eerste vereiste om vooruitgang te boeken in een taal die je wil beheersen. Daarom staat mondelinge taalvaardigheid vanaf het begin centraal in onze lescycli. Probeer het zeker eens om jezelf te overtuigen!

Aangepaste omkadering

Een omkadering volledig in functie van jouw doelen. We zijn altijd op zoek naar een ritme dat bij jou past tijdens elke les.
 

Een echt taalbad

We stemmen ons aanbod af op de noden van onze cursisten. Onze Nederlandse taalschool in Brussel biedt gepersonaliseerde lessen aan, zowel individueel als in groep, bij ons, in je bedrijf of per videoconferentie.
 

Een buitengewone ervaring

Taallessen aan die echt bij jouw niveau en verwachtingen passen! Lessen volgen bij de Nederlandse Academie is de ideale weg naar tweetaligheid!
 
 

Onze missie

Onmiddellijke vooruitgang

Aan de Nederlandse Academie investeren we in de onmiddellijke vooruitgang van onze cursisten. Met efficiënte en gemotiveerde leerkrachten die zich aan jou aanpassen. Een verzorgd en gestructureerd lesprogramma en een ultra-efficiënte les op maat. Intensieve lessen Nederlands, aangepast aan jouw planning en je noden, met bijzondere aandacht voor de verbale aanpak.
 
 

Des progrès immédiats
Témoignages

Des clients ravis

Gerald

46 jaar

Tijdens de lessen valt het op dat de Nederlandse Academie al jaren gespecialiseerd is in lessen Nederlands. Ze doen er alles aan om een maximale omkadering te garanderen.

Virgnie

38 jaar

De kleine groepen en de methode zorgen voor gestructureerde en leerrijke lessen. De Forcing-methode doet ons onze grenzen verleggen. Nog nooit zag ik zo’n methode, het was perfect.

Yassine

43 jaar

Ik ben kaderlid in een Frans bedrijf en onze talrijke Nederlandstalige klanten hebben me aangezet tot het leren van Nederlands. Ik was een echte beginner maar na een avondcursus van 4 maanden ben ik vandaag in staat om met mijn klanten in het Nederlands te praten. Ik kan het nog steeds niet geloven.

Julie

25 jaar

Naast de dynamische lessen biedt de Nederlandse Academie ook een plaats aan waar we tijdens de pauze en animaties tot rust kunnen komen en spelletjes kunnen spelen. Een kicker- en pingpongtafel, zetels en gezelschapsspelletjes!